Top

heb mijn persoonlijke belofte dat Toyota krachtig en

Toyoda zegt ‘diep sorry’ voor ongelukken

House Committee on Oversight and Government Reform dat een periode van explosieve groei de interne controle van de automaker mogelijk moncler jas sale heeft moncler jassen heren verzwakt.

groei moncler jas heren nastreefde over de snelheid waarmee we onze mensen moncler jas dames en onze organisatie konden ontwikkelen, en daar moncler dames moeten moncler outlet we oprecht rekening mee houden, zei Toyoda moncler jassen outlet in zijn moncler nederland schriftelijke getuigenis.

Ik betreur het dat dit moncler uitverkoop heeft geleid tot de veiligheidsproblemen die worden beschreven in de terugroepacties die we vandaag tegenkomen, en het moncler heren spijt me ten zeerste voor eventuele ongevallen die bestuurders moncler jassen dames van Toyota hebben meegemaakt, zei hij.

Twee dagen van hoorzittingen met het Congres over de veiligheidscrisis van Toyota zijn moncler jas dames sale op gang gekomen op dinsdag. markt in de moncler outlet sale afgelopen maanden werd mede ingegeven moncler jas heren sale door een fatale crash in een moncler jassen heren sale Lexus in augustus die een off-duty Californië Highway Patrol officier en drie leden van zijn familie doodde.

Toyoda verontschuldigde zich persoonlijk bij de overlevende familie van Mark Saylor.

wil graag mijn medeleven betuigen aan de leden van de familie Saylor, moncler sale voor het moncler jassen ongeluk in San Diego, zei linked site hij. zou mijn gebeden opnieuw willen sturen, en ik zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat zo’n tragedie nooit meer gebeurt.

De opmerkingen markeerden de meest persoonlijke en directe verontschuldiging van moncler jas outlet Toyoda, die ongemakkelijk leek met moncler jassen dames sale de media-schijnwerpers en zich aanvankelijk had verzet tegen oproepen om te getuigen voorafgaand aan congresonderzoekers.

Toyoda, wiens grootvader de Japanse autofabrikant oprichtte, zei dat hij persoonlijk toegewijd was aan het aanbrengen van wijzigingen die ervoor zouden zorgen dat Toyota hogere kwaliteitsnormen zou handhaven.

naam staat op elke auto, zei hij. heb mijn persoonlijke belofte dat Toyota krachtig en onophoudelijk zal werken om het vertrouwen van onze klanten te herstellen.

Toyoda heeft ook gedetailleerde stappen beschreven die de controle over toekomstige terughaalbeslissingen zouden kunnen verplaatsen, weg van een technische groep op 2018 moncler het hoofdkantoor van de automaker.

Critici hebben aangeleerd dat de centralisatie van de controle door ingenieurs van het technische kwaliteitsteam van automakers in Japan heeft bijgedragen aan de trage reactie op de crisis.

Toyoda zei dat de automaker een nieuwe productveiligheidsdirecteur in Noord-Amerika zou benoemen en externe experts zou inschakelen om ervoor te zorgen dat klachten van klanten sneller en vollediger in veiligheidsbeslissingen worden weerspiegeld. (Rapportering door moncler outlet https://www.monclerjassenoutlet.nl Kevin Krolicki, bewerking door Matthew Lewis).

Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir