Top

Florida man beschuldigd van moord zoon zodat hij videogames kon spelen

ORLANDO, Florida moncler jas sale (Reuters) Een Florida-man moncler jas outlet irriteerde zich dat zijn 16 maanden oude huilende zoon hem ervan weerhield om videogames te spelen, de peuter verstikte en hem moncler jassen dames sale liet sterven in een box, zei de politie vrijdag.

Cody Wygant, 24, is te zien in een ongedateerde boekingfoto die is vrijgegeven door moncler jassen heren sale het sheriffkantoor moncler sale van Citrus County in Inverness, Florida, na gearresteerd te zijn op de avond van 17 april 2014 en te zijn beschuldigd van moord op moncler jas heren derde graad REUTERS / Sheriff van moncler jassen dames Citrus County ‘s Office / Handout via Reuters

Cody Wygant, 24, werd donderdag gearresteerd op beschuldiging van moord in de derde moncler jassen graad, wat een ongeplande moord is, en kinderverwaarlozing met groot lichamelijk letsel, zei de woordvoerster van het Sheriff Office van moncler uitverkoop Citrus County, Heather Yates.

Een rechter op vrijdag stelde een obligatie moncler outlet sale vast op $ 100.000 voor Wygant. op donderdag moncler outlet en werd gefrustreerd door https://www.monclerjassenherenoutlet.nl zijn zoon, Daymeon, die huilde ongecontroleerd, volgens de arrestatie beëdigde verklaring.

Wygant zei dat hij zijn hand over de mond en moncler jassen heren neus van de jongen legde gedurende drie tot vier minuten totdat het kind uitgeput en lusteloos leek. Hij plaatste de jongen in een box en bedekte hem van top tot teen met moncler jas dames sale verschillende moncler nederland lagen beddengoed, zodanig weggestopt dat er geen frisse lucht naar de jongen kon komen, aldus onderzoekers in moncler jassen outlet de beëdigde verklaring.

Wygant vertelde onderzoekers dat hij videogames speelde en moncler jas heren sale ongeveer vijf uur televisie keek voordat hij de moncler jas dames jongen controleerde, die tegen die moncler heren tijd blauw was en niet ademde.

het is ondenkbaar dat een vader zijn zoontje zou kunnen vermoorden, het verbijstert gewoon de geest, zei sheriff Jeff Dawsy van Citrus County 2018 moncler in een verklaring.

Het was niet meteen duidelijk of Wygant een advocaat heeft. Een vertegenwoordiger van het lokale openbare verdedigingskantoor kon niet worden bereikt voor commentaar.

Yates zei dat Wygant werkloos was en recentelijk vanuit Californië moncler dames naar Florida was verhuisd. Yates zei dat Wygant een uitgebreide criminele geschiedenis heeft in Californië, variërend van verboden terrein tot verkrachting.

De medische onderzoeker voert verdere tests uit om te verifiëren dat de dood werd veroorzaakt door verstikking en het exacte tijdstip van overlijden bepalen, zei moncler jassen heren Yates.

Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir